Bra att vara olika

Ibland så står man kanske framför spegeln och undrar varför man ser ut som man ser ut och finner alltid fel hos sig själv. Man tänker aldrig på det positiva och vad som är fint med sig själv. Man vill se ut som alla och bete sig som alla andra gör. Men man glömmer också vem man själv är. Man fokuserar så mycket på hur man ska bete sig och hänga med "det coola gänget", att man glömmer bort sina riktiga kompisar. De som har stöttat dig livet ut och älskar dig för den du är, och ingen annan.

Det är bra att vara olika, det spelar ingen roll hur man ser ut, vartifrån man kommer, vilken religion man har, om man är smal eller lite kurvig, om man är ljus eller mörk, om man är lång eller kort, har blondt, brunt, rött, orange, blått, lila, rosa, ja, alla färger som helst! Du är den du är och det ska du vara stolt över! Glöm aldrig bort vem du är, för innerst inne så vill du vara ingen annan än dig själv.







Du ska vara stolt över dig själv och vara den DU är, sätt det i minnet och glöm aldrig bort det, för vad vore världen om alla såg EXAKT likadana ut? Juste, tråkig! Därför är det bra att vara olika.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0